Au fost aproape 6 luni…

Posted under la munca by Bogdan Hrib on Tuesday 13 May 2008 at 12:26 pm

Mi-am dorit sa pot scrie mai mult si mai din vreme la acest blog al romanului.

N-am reusit. Scrierea romanului ne-a mancat foarte mult timp. Cel putin de doua ori pe saptamana ne intalneam la carciuma LA BIRLIC, Razvan Dolea si cu mine, uneori cu Alexa (Alexandra Dolea, fiica co-autorului si studenta in ultimul an la istorie – practic mana dreapta a lui Razvan in lupta cu documentarea istorica…) ca sa scriem si sa redactam partile istorice (deja scrise de mana pe foi!).

In restul timpului ma chinuiam sa nu neglijez prea mult Tritonicul si pe cei dragi si sa imi indeplinesc si partea mea de obligatii. Ajunsesem sa-mi programez exact pe numar de semne, cat am de lucru in fiecare zi. Adica 10.000 semne sau 15.000… Evident ca nu reuseam intotdeauna.

De Paste am lucram amandoi printre intalnirile cu familia. Apoi pe 30 aprilie am plecat cu toata gasca la Busteni unde am lucrat ca apucatii zi si noapte, pe o vreme mizerabila – ploaie in rafale! Apoi saptamana trecuta ne-am chinuit cu redactarea. Desi Razvan nu prea a fost de acord cu atat de multe note (Cine nu stie, sa caute in dictionare! zicea el.) am considerat ca e mai bine ca cititorii noastri viitori sa aiba la indemana toate informatiile privind domniile unor regi sau voievozi , precum si traducerea unor expresii latine, germane, slave, portugheze sau franceze…

Am vrut ca aceasta insemnare┬ása fie mai vesela. N-a iesit asa… O sa mai incerc…

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment